Vetzyme Moult&Coat -öljy turkille 150 ml | Lemmikille.com

Hinta 9.30 €

Vetzyme Moult&Coat -öljy turkille 150 ml

Karvanlähtöön

Liiallista karvanlähtöä? Kutiava, kuiva iho?

Moult&coat-öljy kosteuttaa ihoa, vähentää kutinaa ja raapimista ja edesauttaa uuden karvan kasvua.


Ominaisuudet
Moult&Coat-tuotteen rasvahapot auttavat metabolismi-tapahtumaa tuottamaan terveen ihon ja tätä kautta myös terveen turkin. Tuote vähentää nopeasti liiallista karvanlähtöä – myös kissoilla, ja vähentää näin mm. suolistoon kertyvän karvan määrää. Moult&Coat saa myös uuden karvan kasvamaan nopeasti ongelmakohtiin. Lisäksi se antaa loistavan, kauniin kiillon.
Kommentit
Karvanlähtö on normaalia koirilla ja kissoilla. Uroskoirilla karvanlähtö voi olla jatkuvaa. Epänormaalin runsas karvanlähtö on kuitenkin toinen juttu ja melko yleinen ongelma. Karva saattaa lähteä ihotaudin, haavan nuolemisen tai raapimisen takia. Uuden karvan kasvaminen saattaa kestää pitkään, eikä kiilloton, laikkuinen turkki ole kaunis katsella.

Moult&Coat auttaa. Se sopii jatkuvaan tai kuuriluonteiseen käyttöön kaiken ikäisille kissoille ja koirille. Jos ongelma on vakava, eikä lopu, käytä lemmikkisi eläinlääkärillä.

Valmiste sisältää
A-vitamiinia 600 µg / 10 ml
D-vitamiinia 5 µg / 10 ml
E-vitamiinia 2.1 mg / 10 ml
Kalanmaksaöljyä, kasviöljyjä

100 % öljyvalmiste
Annostus 5 – 15 ml / vrk lemmikin koosta riippuen"Vetzyme Moult & Coat sai turkin kasvamaan nopeasti uudelleen karvanlähdön jälkeen!" TP, Pihtipudas

"Meille tuli koira löytöeläinkodista ja sen turkki oli tosi surkeessa kunnossa. Oli ihan melkein karvattomiakin alueita. Nyt on tätä syöty ja voin sanoa että Pablon turkki näyttää jo aivan erilaiselta!" Teija&Pablo
Lähetyskulu
5 € (Huomaa, että saat haluamasi määrän tuotetta yhdellä toimituskululla!)
Klikkaa tarjoukset
Mainos