Vetzyme High Str Flexible Joint koiran nivelille 30 kpl | Lemmikille.com

Vetzyme High Str Flexible Joint koiran nivelille 30 kpl

Vaikeisiin nivel- ja jänneongelmiinHinta 11.90 €

Kärsiikö koirasi vaikeista nivel- tai jännevaivoista? Kokeile High Strength Flexible Jointia!
Tehotabletti sisältää glukosamiinia, MSM:ää ja kondroitiinia.

Tätä tablettia voi käyttää myös kuuriluontoisesti ja ylläpitää tuloksia joko Flexible Joint-tableteilla tai Flexible Joint-öljyllä. Kuurin voi antaa koiran kunnon mukaan. Valmistetta ei suositella pitkäaikaiseen käyttöön, mikäli koiralla on diabetes tai kohonnut verensokeri.


Ominaisuudet
Vaikuttavat aineet: Omega-3 (52.5 mg/tabletti), glukosamiini (225 mg/tabletti), MSM (59.94 mg/tabletti) ja Kondrointiinisulfaatti (162 mg/tabletti)

Koostumus: kalaöljy, glukosamiinisulfaatti, kuivattu panimohiiva, kondroitiinisulfaatti, dikalsiumfosfaatti, kalsiumkarbonaatti, MSM, silikonidioksidi, kana-aromi, magnesiumstearaatti, vihersimpukkauute, savuaromi, E-vitamiini, tiamiinihydrokloridi, kalsiumpantotenaatti, nikotiinihappo, pyridioksiinihydrokloridi, riboflaviini, foolihappo, syanokobalamiini.

Annostelu/päivä koiran painon mukaan: 5-21 kg...1/2 tablettia, 22-33 kg...1 tabletti, 34-46 kg...1 1/2 tablettia, 46 kg+...2 tablettia.

Glukosamiini on nivelten, rustojen ja selän välilevyjen sekä nivelnesteen rakenneosa.Se on tärkein tekijä rustojen joustavuuden ja kestävyyden kannalta. Vanhetessa sidekudoksen glukosamiini vähenee ja rustot ohenevat, niihin syntyy pieniä koloja, reikiä ja halkeamia. Rusto rappeutuu ja nivel alkaa oireilla. Nauttimalla glukosamiinia suun kautta nivelten rappeutumista voidaan sekä ehkäistä, että hoitaa.

Lue lisää aiheesta:

Ikääntyvä lemmikki
Koiran ja kissan nivelvaivat
Tuotekommentit
High Strength sisältää glukosamiinia hieman enemmän kuin tavallinen Flexible Joint-valmiste, 225 mg / tbl.

Sen lisäksi tämä valmiste sisältää MSM (sisältää orgaanista rikkiä) 59.94 mg / tbl joka
-ylläpitää nivelten elastisuutta ja parantaa liikkuvuutta
-ylläpitää sidekudoksen terveyttä
-ylläpitää lihasten jäntevyyttä.

Valmisteen sisältämä kondroitiinisulfaatti on aminohappo, jolla on samoja tehtäviä kuin glukosamiinilla. 162 mg / tbl

Arvostelut:

5/5
Minä olen käyttänyt ja käytän kahdelle vanhukselle ja hyvin ovat auttaneet!!Eka oli vajaa 6kg ja tämä toinen nykyinen on 13kg. Ero oli ainakin meillä hyvin selvä kun koira ontui ja sai tämän ensin korkeampi annos noin viikon ja sitten ylläpitoannos niin ontuminen katosi pikkuhiljaa lähes kokonaan&koira vetreämpi,iloisempi. - Nina

5/5
Ihanaa kun seniori jaksaa ja pystyy käymään lenkillä ihan toiseen malliin kuin ennen Vetzymeä. aamulla pääsee pedistäänkin paremmin ylös vaikka ikää jo onkin. - Saara, tre

Lähetyskulu
5 € (Huomaa, että saat haluamasi määrän tuotetta yhdellä toimituskululla!)

Tutustu tuotteeseen
Vetzyme High Str Flexible Joint koiran nivelille 30 kpl
Sillä on hyvät arvostelut
Saatavana heti Lahden varastosta.