Turvakerroin Koiraturva | Lemmikille.com

Hinta 29.00 €

Turvakerroin Koiraturva

Pelkäätkö joskus koirasi turvallisuuden puolesta?

Ota avuksi Koiraturva-suihke! Se on tarkoitettu tilanteisiin joissa koirasi, tai oma turvallisuutesi on uhattuna vieraan koiran hyökätessä.
Suihkeen vaikuttava aine on menthol, joka ei vahingoita vierasta koiraa, mutta vaikuttaa sen tunto- ja hajuaistiin niin, että koiran on keskeytettävä hyökkäys.
Turvaa itsesi ja lemmikkisi lenkillä, koirapuistossa tai missä tahansa muualla, jossa vieras koira käyttäytyy uhkaavasti tai hallitsemattomasti.


Kommentit
KÄYTTÖOHJE:
Suihke on heti käyttövalmis. Suuntaa suihke hyökkäävään koiraan jo mahdollisimman etäältä niin, että koiralla on mahdollisuus paeta tilanteesta jo ennen kuin lähikontaktiin on tultu.

"Maailman paras keksintö. Meillä päin muutama irtokoira joiden omistajia ei saada kuriin..." Seija

"En ole onneksi joutunut käyttämään (vielä), mutta tämä taskussa kun on, ei tarvi stressata niin paljoa että mitä vastaan tulee." Janica, LPR

"Ammatinkin puolesta pidän aina mukana kun joudun työssä menemään vieraisiin pihoihin ja siellä koirat irrallaan. Niistä ei aina tiedä." Reijo, Jkylä

Miten kohdata irtokoira
Mitä laki sanoo irrallaan kulkevista koirista? Lue täältä: Koiran ulkoiluttaminen ilman hihnaa, sallittua, hyväksyttävää vai ei?
Lähetyskulu
5 € (Huomaa, että saat haluamasi määrän tuotetta yhdellä toimituskululla!)
Klikkaa tarjoukset
Mainos